torstai 11. elokuuta 2016

Kurpitsaraidat

Monkey-sukkien valmistuttua olin jättänyt lankajämät pyörimään tapani mukaisesti sohvan käsinojalle. Riemukas jälleennäkeminen tapahtui, kun jalokivisukista päästyäni iskin sille samalle käsinojalle seuraavat lankajämät. Kaikki jämät yhes koos näytti niin hyvältä yhdessä, että raitasukathan niistä piti saada. Ja ihan välittömästi siltä istumalta!

Rehellisyyden nimissä täytyy sanoa, että oransseja jämiä oli kyllä aika vähän jäljellä. Päätin kuitenkin yrittää, raidoitan niin pitkälle kuin lankaa riittää jne. Ajattelin, että ollaan voiton puolella, jos kantapään yli riittää raidoitettavaa.


Ja riittihän sitä! Aloitin siis ilmiselvästikin varpaista ja kahden kerroksen raidoilla saavutin mukavan, omaan silmään sopusointuisan lopputuloksen. Kantapää on tuttu ja turvallinen tiimalasi. Kantapään yli päästyäni oranssia lankaa olisi kyllä vielä ollut, mutta jalokiven värinen alkoi osoittaa loppumisen merkkejä, joten siinä vaiheessa oli pakko aloittaa joustin. Vaikka olisihan sitä voinut tehdä kaksivärisen joustimen, mutta ei se nyt oikein napostellut.


Raitojen tasaus ei taaskaan mennyt niinkuin Strömsössä. Kokeilin nyt vinkkien perusteella kerroksen ensimmäisen silmukan ja edellisen kerroksen silmukan yhteen neulomista. Vielä ennen kastelua ja pingotusta näytti lupaavalta, mutta ottaessani sukkia pois pingotuksesta, olikin raidat taas mukavasti sekaisin. Ärs. Kyllä en vielä lannistu!

Kuvissa sukat näyttävät noin neljä numeroa liian isoilta, mutta voin vakuuttaa niiden olevan kyllä aivan sopivat. Ihanat kesäsukat näistä tuli! Olisipa aina soffan käsinojalla näin käheitä jämänöttösiä tarjolla, niin tekisin enemmänkin tällaisia!

Langat: Louhittaren Luola Väinämöinen ja Inaya BFL sock
Malli: Toe-up sukat omasta päästä
Puikot: 2.00 mm

3 kommenttia:

  1. Joskus se sattuma vaan puttuu peliin ja hyvä niin! Hienon väriset sukat!

    VastaaPoista
  2. Tulipa niistä hienot! Kyllä ne vaan nuo langatkin osaavat valita sielunkumppaninsa <3

    VastaaPoista