tiistai 26. heinäkuuta 2016

Lady Wolf

Edellisviikonloppuna Jyväskylän neulefestareilla kahvin, teen ja kakun äärellä neuloessa tuli hipellettyä Heidi Alanderin uutukaista huivia. Ihastelin aikani ja vihjasin Heidille lopulta, että voisinhan testailla hänelle taas jos jotakin uutta olisi tuloillaan. Kävikin sitten ilmi, että uudelle huiville ei ollut riittävästi englanninkielisen ohjeen testaajia, joten pääsin livahtamaan vielä kalkkiviivoilla mukaan testausporukkaan.Olin jo ensimmäisenä festaripäivänä ostanut Titityystä The Uncommon Thread Everyday-lankaa kutkuttavan vihreässä sävyssä, ja kun tuo huivin testaus tuli puheeksi, tiesin heti mitkä kaksi lankaa tuohon yhdistäisin.

Olin jo pari vuotta sitten saanut Tiinalta synttärilahjaksi TUT:n merinosilkkiä, ja sehän passasi niin väriominaisuuksiltaan että tuntumaltaan ihan täydellisesti tähän projektiin. Olin marinoinut tuota lankaa varastossani jotain erityistä projektia varten ja tämä oli sellainen mihin kannatti ihanaiset langat yhdistää.


Aloitin huivin neulomisen miltein heti festareilta kotiutumisen jälkeen ja olen kirjannut 5 työpäivää huiviin kuluneen. Minulla oli huivi mukana mm. päiväreissulla äidin kanssa hämeessä, ainaoikein-osiohan on mukavan aivotonta, kunhan muistaa lisätä oikeat määrät eri puolilla huivia.

Pitsiosiossa sai hiukan haastetta ainaoikealle, mutta kyllä mukavan yksinkertaista ja nopeasti ulkoaopittavaa pitsiä oli. Toistin pitsikaavion neljästi, vaikka oli haaveillut tekeväni reippaasti suuremman pitsipaneelin. Neljännen toistokerran jälkeen silmukoita oli jo niin mahdottoman paljon, etten jaksanut enempiä toistoja. Virkkauspäättely oli aika vekkuli ja lopputulos sievä.


Kyllä tämä oli yksi viimeaikojen mukavimmista neuleista. Ohje oli jo testivaiheessa ihan parhautta, langat pehmoisia ja soljuivat puikoilla nätisti. Väreistä nyt puhumattakaan. Ohje on julkaistu eilen, joten menkää nyt hyvät ihmiset ostamaan ja neulomaan, on tää niin kiva huivi!

 Malli: Lady Wolf
Puikot: 4.5 mm, 3.00 virkkuukoukku viimeistelyyn
Lanka: The Uncommon Thread Merino Silk Fingering,
The Uncommon Thread Uncommon Everyday

9 kommenttia:

 1. On kyllä kaunis, ja ihan mahtavat värit!

  VastaaPoista
 2. Kaunis malli, tämä pitää kyllä ottaa puikolle pikimmiten. Hyvät värivalinnat :)

  VastaaPoista
 3. Todella kaunis huivi ja oikeat kesän värit siinä:)

  VastaaPoista
 4. Sun värivalinnat on kyllä osuneet nappiin!

  VastaaPoista
 5. Olen tässä jo vähän aikaa katsellut sopivaa huivimallia aloitettavaksi ja tämä on kyllä hieno!

  VastaaPoista
 6. Sun rouvassudella on ihanasti asennetta. <3

  VastaaPoista
 7. Kaunis huivi ja ihanat värit, varsinkin tuo vihreä!

  VastaaPoista
 8. Oi, se on hieno! Virkattu reuna näyttää kyllä varsin kivalta! :)

  VastaaPoista