lauantai 10. joulukuuta 2016

Joulukuun kymmenentenä

 Kämmekkäät ovat kiva välipalaneule. Ne neuloontuvat melko nopeasti, vaivattomasti ja malleja on vaikka kuinka hurjasti tarjolla.

Marraskuun lopulla pääsin testineulaisemaan Heidille kämmekkäät. Ohjeen suosituslankaa minulla ei ollut, mutta tuumimme, että ehkäpä La Bien Aiméen Merino Singles sopisi. Ei muuta kuin lankaa kieputtelemaan ja kokeilemaan.


Mukavasti taipui ranskalaislanka värikkäisiin kädenlämmittäjiin. Kämmekkäissä on neljän kerroksen mittainen kirjoneuleraita, käytin puoli milliä isompia puikkoja, sillä kirjoneuleessa minulla on paha tapa tiukistella. Jälkimmäisessä kämmekkäässä en keskittynyt kunnolla kirjoneuleraidan aikana löysistelemään ja näin ollen pääsin purkuhommiin. Toisella yrittämällä sitten onnistui paremmin.

Mietin kämmekkäiden valmistuttua, että tuleekohan niitä käytettyä. Koska flunssa, olen löytänyt monena iltana nämä väripommit kylmiä käsiäni lämmittämään.


Kämmekkäät kuvattiin flikkaporukan pikkujouluissa. Viimeinen kuva napattiin ulkona siinä toivossa, että saataisiin värit toistumaan oikein. Eivät ne vieläkään toistu oikein, mutta paremmin kuitenkin kuin sisätiloissa otetuissa kuvissa.

Malli: Siksaksis by Heidi Alander
Lanka: La Bien Aimée Merino Singles
Puikot: 2.5 mm ja 3.00 mm (kirjoneuleraidassa)

4 kommenttia: