maanantai 19. joulukuuta 2016

Wayward pines

Kuten aiemmassa postauksessa kerroin, hullaannuin Leymus-sukista niin paljon, että pyöräytin peräjälkeen kahdet samaa mallia.


Nämä pidempivartiset sukat lumoavassa vihreässä tein ihan ensimmäiseksi. Olisi varmaan ihan fiksua ensin tehdä ohjeen mukaan ja ruveta vasta sitten soveltelemaan kun ohje on tullut tutuksi. Mutta inspiraatio ei kysele montako paria on jo tullut neulottua.


Enkä voi kyllä väittää, että tässä nyt mitään erityisen haastavaa olisi ollut, siis ohjeen soveltamisessa pidempivartiseksi. Kuten jo aiemmin todettu, mallihan on superhelppo ja vekkuli.

Olen kirjannut muistiin, että B-kaavion toistot ovat jatkuneet kantapään jälkeen, pohjan silmukoilla olen jatkanut sileää. Resoria neuloin vain muutaman kerroksen.


Lankana käytin näissä sukissa Ikken Merino Sockia. Vaan saapas nähdä kuinka on kestävyyden laita. Olen pitänyt näitä sukkia nyt muutaman päivän ja nyppyyntyminen on jo vallannut  käytännössä sukkien ulkopinnat.


Ehkäpä ensi kerralla harkitsen muita neuleita kuin sukkia tästä langasta, tuskin sormikkaitakaan. Ehkä pipo pysyisi parempana?

Malli: Leymus socks
Lanka: Ikke Merino Sock
Puikot: 2.00 mm

3 kommenttia:

  1. Kauniit on. Langasta ei ole kokemusta, mutta aivan huikee väri.

    VastaaPoista
  2. Kauniit sukat! Harmi tuo nyppyyntyminen.

    VastaaPoista
  3. Kauniit! Harmillista, jos lanka menee pahaksi pienellä käytöllä kun malli on mitä mainioin. Vaan sitten on hyvä ja pätevä syy neulaista uudet!

    VastaaPoista