perjantai 6. tammikuuta 2017

2016 nippuun

Niin meni taas vuosi ja ollaan niputusvaiheessa. Mitä vanhemmaksi tulee, sitä nopeammin nämä vuodet kuluvat. Ihan hassua!

Vuosisummauksessa olen pitänyt edellisten vuosien tapaan saman tavan, eli tiskiliinoja ei ole laskettu mukaan ja ihan kaikista neuleista ei ole kuvaa otettu. Kuvattomat olen silti laskenut mukaan kokonaisneulemäärään. Keskeneräisiä ei tietenkään ole laskettu mukaan.

7 käsiasiaa

6 vaateasiaa

4 pääasiaa

6 huivi- ja kauluriasiaa


Yhteensä 62 valmistunutta projektia vuonna 2016!


Lisäksi yhdet neulefestarit, yksi Lankamaailman bloggaritapaaminen, yksi Istanbulin reissu ja paljon kivoja hetkiä ystävien kanssa. Lisäksi opettelin loppuvuodesta tekemään silmukkamerkkejä ja hullaannuin ihan täysillä. Kehrännyt olen tänä vuonna hävettävän vähän, yritän korjata kehruutilanteen tänä vuonna.


 Kovin toivoin 2015-2016 vuodenvaihteessa, että josko tänä vuonna olisin jo terveempi. Valitettavasti se toive siirtyi tälle vuodenvaihteelle uusintaan, sillä kuluneena vuonna olen sairastellut ja laukannut erilaisissa tutkimuksissa ja toimenpiteissä enemmän kuin koskaan. Mutta ei sitä koskaan tiedä, vaikka tänä vuonna tyhmät sairastelut loppuisivat kokonaan. :)

5 kommenttia:

 1. Onpa hurja määrä neuleita yhden vuoden saldoksi! Hienolta näyttää! :)

  VastaaPoista
 2. Terveyttä ja onnea tälle vuodelle! (: Ai että, on niin ilo silmälle nää sun neuleiden värit. Osuu lähelle mun mielen värikarttaa. ;) Oranssia, vihreää, violettia, keltaista. Silmä lepää.

  VastaaPoista
 3. Terveyttä siis tälle vuodelle, hieno kooste ja huikeita neuleita!

  VastaaPoista
 4. Mahtavia neuleita hurja määrä! Rutkasti neuleonnea ja terveyttä tälle vuodelle!

  VastaaPoista
 5. Varsin vaikuttava määrä valmistuneita neuleita! Terveyttä ja hyvää vointia tälle vuodella runsaasti!

  VastaaPoista