lauantai 4. maaliskuuta 2017

Copycat

Muutama vuosi sitten näin toverin projekteissa vekkulit sukat. Sukansuut ja kärjet olivat aivan kuin dipattuja. Kyselin tuolloin mitenkä tuollaiset saa tehtyä, mutta hiukan rajalliset taidot aikanaan jättivät ohjeen muhimaan ja odottamaan parempaa aikaa.


Tammikuun lopulla tuo parempi aika sitten koitti. Olin värkännyt näistä samoista langoista melko lailla pieleen menneet kirjoneulesukat ja ajattelin, että saisinkohan tehtyä loppulangoista edes hiukan kelvollisemmalla ulkonäöllä varustetut sukat.


Tein nämä sukat varpaista varteen. Harmillisesti tuo kirjoneuleraita ei tuolla sukansuussa erotu kovin hyvin. Syy siihen on oranssin langan vähyys. Lanka riitti juuri ja juuri, jäljelle jäi metrin verran oranssia. Pääasia on kuitenkin se, että nämä sukat onnistuivat juuri niinkuin ajattelinkin. Nätit ja lämpöiset!

Malli: Omasta päästä, kirjoneuleraidat Tiinan muistiinpanojen mukaan
Lanka: Rintalan tilan Ilo&Suru
Puikot: 2.50 mm

3 kommenttia:

  1. Söötit sukat ja edellisen postauksen kämmekkäätkin on sievät. Kumma miten taitojen karttuessa, joskus vaikeilta tutuneet asiat ovatkin yhtäkkiä helppoja =)

    VastaaPoista
  2. Kivat - ja ihanat värit.
    Nyt mua jo vähän naurattaa miten erilaiset jutut menee meillä yksiin. Mullon just puikoilla harmaata ja keltaista, samalla idealla dipattuna, mutta erilailla toteutettuna.

    VastaaPoista