lauantai 3. kesäkuuta 2017

Blomst

Toukokuun lopulla käväisin viikonloppureissulla Jyväskylässä.


Piipahdimme Titityyn neuleillassa, enkä voinut mitenkään vastustaa langan kutsua. Tämä Walkcollectionin Tough Sock sieltä hyllystä kovasti huuteli, että mukaan olisi päästävä. Eipä siinä sitten muu auttanut kun kotiuttaa lanka.


Tämä lanka on siitä erikoislaatuinen, että se on ihka ensimmäinen specklelankani. Kuten olenkin maininnut, olen hiukan jälkijunassa aina näissä muotivillityksissä. Niin myös tämä specklevillitys ei oikein kiehtonut minua alkuun. Viime kesän festareillakin oli tarjontaa yllin kyllin ja painostusta specklen hankkimiseen. Ei pystynyt.Nyt vasta olen alkanut katsella specklejä sillä silmällä. Tosin melko maltillisella aloitin, tämän langan värit tuovat mieleeni minttusuklaan. Ja sitä myöten tietysti kesän. Sukkamallin nappasin uutukaisesta Laine Magazinen kakkosnumerosta. Oli kuulkaa niin kivat sukat, että tartten kyllä toisetkin!

Malli: Blomst
Lanka: Walkcollection Tough Sock
Puikot: 2.25 mm

4 kommenttia:

 1. Voisin pitkälti yhtyä puheisiisi näistä langoista. Itsekin ostin ensimmäisen tällaisen keräni vasta ja tein siitä Siv-sukat ekasta Laineesta. Tämä malli jonossa seuraavana puikoille! =) Hienot sukat!

  VastaaPoista
 2. Voi miten söpöset kesäsukat!

  VastaaPoista
 3. Millaista neulottavaa oli tuo lanka? Saas nähdä joko minäkin ensi vuonna ostan specklejä, hah. :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkäsin ihan mahdottoman paljon neuletuntumasta! Myöskin valmiit sukat on hurjan kevyen tuntuiset ja kepeät jalassa. Voin suositella. :)

   Poista