maanantai 10. heinäkuuta 2017

Aavan meren tuolla puolen

Neulefestareiden jälkeisessä ajassa olo tuntuu jokseenkin hiljaiselta ja kummalta. Neljä päivää surffailua neuleskenen ytimessä uuvuttaa, vaikka huippua olikin, ja nyt tuntuu siltä, että takki on aivan tyhjä.


Tällaisena päivänä on siis erinomainen hetki herätellä kesäpäikkäreillä uinuvaa blogia ja julkaista nämä sukat, jotka pääsin testaamaan keväällä.Hyvin simppeli ja kaunis on tämä malli. Muuten ihan perussukka, mutta kummankin jalan ulkoreunassa kulkee kuvio. Ei varmaan tarvitse sanoa, että ehkä kerran tarvitsi vilkaista kaaviota eikä sen jälkeen tarvinnut juurikaan katsella ohjetta. Aa että!


Langan kaunis väri ei ollut aivan täydellinen ajatellen sukan kuviota. Kyllä se siitä erottuu noin ihan oikeasti katsellessa, mutta kameran linssin läpi oli näemmä aika vaikea saada erottumaan. Onneksi Ravelryssa mallisivulla on kosolti kauniita projekteja, joista voi käydä katselemassa paremmin jos täältä ei kunnolla erota ;).
Tehkäähän tekin Aavat!


Malli: Aava by Heidi Alander
Lanka: Louhittaren Luola Väinämöinen
Puikot: 2.00 mm

5 kommenttia:

 1. Oli ihan mahtavat festarit, mutta on kyllä myös väsyttänyt niiden jälkeen. Pää täynnä neuleideoita, mutta vielä kun ehtis ja jaksais toteuttaa... :D

  VastaaPoista
 2. Ooooh, mitä sukkia siulla täällä onkaan! Nuo kaikki voisovat mennä omaan jonooni.

  VastaaPoista
 3. Kauniit Aavat, taitavatkin jo olla to-do-listalla täälläkin. Ihana väri!

  VastaaPoista
 4. Taas uus malli tehtäväksi. Ihana väri, sopii malliin hyvin.

  VastaaPoista