sunnuntai 27. elokuuta 2017

Hulabaloo balai balai!

Heinäkuisilta neulefestareilta kannoin kotiin yhtä jos toistakin herkkulankaa. Yksi niistä oli tämä Hedgehog Fibresin Twist Sock, joka kieltämättä vangitsi huomion välittömästi tämän kyseisen vyyhdin nähtyäni. Aika koukuttava, eikö totta?!


Alunperin etsin hiukan toista väriä, mutta sen puuttuessa päätin haluta tämän tilalle. Ei ollut huono kauppa ollenkaan! Koska vyyhdilläkin väri näytti melkoiselta, en uskaltanut lähteä mihinkään kovin erikoiseen sukkamalliin. Onneksi satuin muistamaan tämän Vanilla is the New Black-ohjeen, jossa kantapää on pääosassa. Sehän passasi hyvin.Voinen todeta, että hyvin istuu ja hiukan taitaa jopa erottua tuosta migreenivärityksestä. Meillä on tämän kantapään kanssa tulossa mukavia sukkaneulontoja, sen verran tykkäsin muodosta ja istuvuudesta! Ja mitä tulee lankaan, niin ihan hurjan mukavaa neulottavaa!


Malli: Vanilla is the New Black
Lanka: Hedgehog Fibres Twist Sock
(väri Hula Hoop)
Puikot: 2.00 mm

2 kommenttia:

  1. Ihanat sukat <3 Tuo väri on niin ihQ :P

    VastaaPoista
  2. Huikee väri =D Festareilla oli kyllä vaikka mitä ihanuuksia! Mie oon varsin ihastunut tuohon sukkamalliin. Olen jo monet sukat sillä tehnyt ja tykkään käytössä niistä tosi paljon istuu hirmu hyvin ainakin miun jalkaan =D

    VastaaPoista