maanantai 11. syyskuuta 2017

Elven Dreams

Neulefestareilla sain pyynnön testineulaista sukat. Kirkkaassa auringonpaisteessa yritin tihrustaa kännykän ruudulta minkälaisista sukista olikaan kyse. Nätit sukat, sen verran näin.


Minulla oli kyllä jo ennen neulomisen aloittamista mielessä kenelle nämä sukat antaisin lahjaksi. Varastossa oli juuri sopivan väristä lankaa lahjan saajaa ajatellen.


Ohje olikin melko koukuttava. Muutama päivä meni neulomiseen. Sukkien kuvio on hurjan kaunis. Lehtikuvio kiertää koko sukan ympäri, lisäksi resorin jälkeen, kantalapussa ja ennen kärkikavennuksia toistuu, oikeiden ja nurjien silmukoiden muodostama kuvio.
Muuten tein kiltisti ohjeen mukaan, mutta varren resorin tein kierrettynä, sillä tavallista 1o1n-resoria en ole koskaan onnistunut tekemään kovin nätisti.

Langan väri on huikea, mutta pirullisen vaikea saada toistumaan kuvissa. Nämä olivat parhaimmat kuvat joissa sain kuvion näkymään edes joten kuten. Loput kuvat olivatkin sitten enemmän tai vähemmän puhkipalaneita.


Tuossa kuvia valkatessani pohdin, että kyllä kai minun pitäisi saada vielä tällaiset omatkin. Sukkien ohje on ostettavissa Lina Knitsin Ravelry-kaupasta, suosittelen lämpimästi! :)

Malli: Elven Dreams by Pauliina Karru
Lanka: Lankafarmin Säihkysääri
Puikot: 2.25 mm

5 kommenttia:

 1. Ihastuttavat - ja mikä upea väri!

  VastaaPoista
 2. Pitkästä aikaa kävin plogissasi ja hyvin on varpaat verhoiltu. Silmukka koristaa toistaan taidolla!

  VastaaPoista
 3. minun sukat :) ja postauskin on kotiutumispäivältä <3
  -Sari

  VastaaPoista
 4. Kauniit sukat. Malli on vähän erilainen ja siitä syystä tosi kiehtova.

  VastaaPoista