torstai 8. maaliskuuta 2018

Sirot

Joulun välipäivinä huomasin Instagramissa testineulontahuutelua sieville sukkasille. Ilmoittauduin melko lailla viime tipassa, mutta kerkesin kumminkin mukaan testausporukkaan.

Ohje on hurjan vekkuli! Mallineule oli itselleni uusi tekniikka, mutta ohjeen evästykset olivat oikein hyvät ja loppusilaus löytyi Youtubesta. Myös sukkien kantapää oli itselleni täysin tuntematon. Tähän katselin myöskin ohjevideon em. sivustolta. Keskittymistä vaati kyllä (mutta itselläni kaikki uudet tekniikat ensimmäisiä kertoja tehdessä vaativat), mutta lopputulos oli tosi kiva. Saatanpa käyttää tuollaista kantapäätä jatkossakin!


Lankana käytin näissä sukissa Lystigin Merino Sockia. Olen neulonut tästä samasta langasta aiemmin yhdet sukat ja pidin kovasti neuletuntumasta. Yhtä tyytyväisenä neuloin tälläkin kertaa. Sekä lanka että ohje olivat saman naisen käsialaa ja tykkäsin, että nyt on kiva! Väri langassa on suuri rakkauteni My Little Pony Overdose.


Malli: Siro Sock by Leeni Hoi
Lanka: Lystig Merino Sock
Puikot: 2.00 mm

4 kommenttia:

 1. Kauniit sukat! Tuo langan väri on kyllä ihana.

  VastaaPoista
 2. Hei! Eksyin blogiisi sattumalta, kun lueskelen täällä eri blogeja:)
  Puikoiltasi on kyllä tipahdellut paljon kaikkea kaunista, ihanissa väreissä:)
  Meikä mandoliinikin on villasten suurkuluttaja ja kuljen melkein ympäri vuoden villaset jalassa, nekun ovat niin ihanat lämmön tuojat palelevissa varpaissa:)
  Mukavaa alkavaa kevättä sinulle! T:-Satuli-

  VastaaPoista
 3. Tosi sievä mallineule sukissa ja ihana väri.

  VastaaPoista